Makarska rivijera

Villa Vinka nalazi se u Brelima, prekrasnom mjestašcu u srcu Makarske rivijere koja je dio spektakularne dalmatinske obale. Hrvatska je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija za ljetni odmor koja je kombinacija modernog i tradicionalnog, veličanstvene prirode, čistog, kristalno plavog mora, dobrih ljudi i sjajne hrane. Zemlja koja na maloj površini nudi toliko toga.

Makarska rivijera proteže se na područjima općina Brela, Baška Voda, Tučepi, Podgora i Gradac, na 60 kilometra jadranske obale u podnožju planine Biokovo. Prekrivena je gustom borovom šumom koja na samoj obali pruža toliko željeni hlad u vrućim ljetnim mjesecima. Monumentalna planina Biokovo izdiže se iznad Makarske rivijere kao prirodni zaštitnik svih mjesta uz obalu koja su poredana u blistavom redu poput bisera na ogrlici.

Godinama je upravo Makarska rivijera prvi izbor mnogih domaćih i stranih turista. Makarska, centralno mjesto rivijere, jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, privlačno zbog svojih i prirodnih i klimatskih karakteristika, zanimljive turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Guste borove šume, raznolike plaže, brojna mjesta za izlazak i duge šetnje uz more te više od 2750 sunčanih sati godišnje, sve su to stvari koje Makarsku rivijeru i danas čine neodoljivom lokacijom za ugodan odmor.