Dodatne aktivnosti u kući i u blizini Brela

U vili Vinka možete uživati u prostranom dnevnom boravku s velikim televizorom uz Play Station 4. Slobodno vrijeme, osim sunčanja i kupanja u bazenu s pogledom na veliko plavetnilo, možete iskoristiti i za vožnju biciklom koji su vam stalno na raspolaganju. Pokraj kuće velika je terasa s prostranim stolom i roštiljem i to je mjesto na kojem svi naši gosti provode najviše vremena. Ima li ljepšeg od tople ljetne večeri uz miris pečene ribe i maslinovog ulja te pogleda na prekrasno Jadransko more?

Kad se poželite istražiti mjesta u blizini Brela svakako se uputite u posjet parku prirode Biokovo, a vrijeme možete provesti i na raftingu na Cetini koja je udaljena samo petnaestak kilometara. Nemojte propustiti posjet Makarskoj, središtu turizma srednje Dalmacije koja ima ponešto za svakoga. Obilje zabave za djecu i odrasle, mnogobrojni klubovi, vrhunski restorani, romantične šetnje uz more i još mnogo sadržaja koje ćete otkriti na svom odmoru.

U blizini Brela je i Imotski, gradić poznat po dva prirodna bisera, Modrom i Crvenom jezeru. Modro jezero ljeti se pretvara u kupalište, a misteriozno Crveno jezero neobičnog je oblika i nepoznate dubine. Samo kratka vožnja brodom dijeli vas i od Hvara i Brača, a možete posjetiti i svetište u Međugorju (udaljeno samo oko 1 sat od Brela) ili se popeti na vrh sv. Jure, najviši vrh Biokova i drugi najviši planinski vrh Hrvatske.